Inglesina Electa Sedadlo + Hluboká Korba Nolita Beige 2023

Inglesina Electa Sedadlo + Hluboká Korba Nolita Beige 2023
Inglesina Electa Sedadlo + Hluboká Korba Nolita Beige 2023
Inglesina Electa Sedadlo + Hluboká Korba Nolita Beige 2023
Inglesina Electa Sedadlo + Hluboká Korba Nolita Beige 2023
Inglesina Electa Sedadlo + Hluboká Korba Nolita Beige 2023
Inglesina Electa Sedadlo + Hluboká Korba Nolita Beige 2023
Tribeca Green
Chelsea Grey
Nolita Beige
11 990,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Tento produkt je k dispozici v našich obchodech

Tento produkt si můžete koupit bez online objednávky v některém z našich obchodů ve vašem okolí. Můžete zkontrolovat, zda je produkt v obchodě k dispozici.
Zkontrolujte dostupnost

Inglesina Electa Sedadlo + Korba do Kočárku

Jste připraveni přejít město?

 

Inglesina Electa je lehká, kompaktní a snadno použitelná, a přesto extrémně pohodlná pro dítě. Kočárek je široký a má posuvnou kapuci, která poskytuje maximální ochranu před slunečními paprsky.

Neuvěřitelně prostorný

 

Díky extra širokému a polstrovanému sedáku (53×33 cm) bude vaše dítě v pohodlí i ve vyšším věku.

 

Opěradlo lze sklopit díky centrálnímu ovládání, sedák se stává vodorovným, aby bylo zajištěno správné držení těla a pohodlí. Nožičky dítěte jsou vždy pohodlně podepřeny výsuvnou opěrkou nohou, která umožňuje pokračovat v používání kočárku i při spánku.

sluneční ochrana

 

Stříška chrání před UV zářením a sluneční clona pomáhá, když je slunce nízko. Plné krytí zaručuje maximální ochranu i vleže.

 

Větrání vzduchu

 

Síťovaná vložka ve stříšce zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu kolem sedadla, abyste byli v pohodě a větrali.

 

Teplé nohy

 

Měkký, polstrovaný nánožník se snadno nasazuje. Poskytnutí úkrytu před chladem se tak stává okamžitým.

Skvělá budoucnost vašeho dítěte začíná skvělou korbičkou

 

Kočárek není jen generický dopravní prostředek. Vaše miminko stráví v kočárku v prvních měsících života mnoho hodin. Proto jsme navrhli dokonalé prostředí, které mu dokáže poskytnout pohodlí a bezpečí, které potřebuje.

 

Pro správný fyziologický vývoj novorozence je důležité, aby leželo v leže a vodorovné poloze co nejdéle. Díky velkým vnitřním rozměrům (79 x 37 cm) může pohodlně ležet minimálně do 6 měsíců i v zimním overalu nebo spacáku.

Matrace Welcome Pad

 

Matrace byla navržena s péčí o správný vývoj a pohodlí miminka v prvních měsících života. Ergonomický design je výsledkem spolupráce Inglesiny a týmu neonatologů a pediatrů z nemocnice Maggiore v Bologni.

 

Matrace podporuje vývoj dítěte v souladu s jeho povahou. Speciální profilování usnadňuje dítěti udržení doporučené a bezpečné polohy vleže na zádech během spánku.

 

Nastavitelný váleček jemně podporuje přirozené ohýbání nohou dítěte a také zajišťuje správné držení a postavení pánve. Speciální tvar ploténky, umístěné v blízkosti hlavy, minimalizuje riziko plagiocefalie, známé jako syndrom ploché hlavy.

 

WelcomePad® kontroluje teplotu vašeho dítěte díky vysoce prodyšné, hypoalergenní a antibakteriální podšívce z bambusových vláken a 3D síťovině kombinované s pěnovou podšívkou. Spodní část 3D síťoviny a 40 ventilačních otvorů matrace podporují cirkulaci vzduchu a zabraňují hromadění vlhkosti.

 

Speciální obloukové prošívání ve spodní části matrace zaručuje správný kognitivní a smyslový vývoj miminka - nutný k poznávání sebe sama a budování vlastního těla.

Nastavitelná zádová opěrka

 

Opěrka hlavy se dá sklopit do různých poloh, aby napomohla trávení po krmení a umožnila miminkům dívat se ven, když jsou starší.

 

Systém řízení provzdušňování

 

Základna je vybavena systémem řízení provzdušňování, který reguluje proudění vzduchu a teplotu uvnitř nosiče.

 

Zlepšená tepelná izolace

 

Polstrovaná vnější podšívka poskytuje zvýšenou tepelnou izolaci, zatímco síťované vložky udržují prostor chladný a větraný.

 

Síťovaná vložka v kapuci

 

Větrací okénko v kabině zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu uvnitř korby.

sluneční ochrana

 

Stříška z látky s anti-UV úpravou (UPF 50+) a odnímatelnou sluneční stříškou pro ochranu před přímým slunečním zářením, i když je slunce nízko nad obzorem.

 

Jedinečné detaily

 

Každý detail byl navržen tak, aby usnadnil první chvíle s miminkem, vždy zaručoval maximální pohodlí, počínaje potahem, který díky rozepínacímu zipu usnadňuje polohování miminka.

 

Snadné a praktické použití

 

 

 

Snadné připevnění a sejmutí na a ze šasi a postavení díky systému „easy clip“.

 

Na delší cesty

 

Korbička Electa je schválena pro použití v autě díky speciální sadě, díky které může vaše dítě cestovat pohodlně vleže a v naprostém bezpečí..

Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná
pixel