Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022

Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
Recaro Privia Autosedačka 0-13kg Mocca 2022
1 890,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Autosedačka Recaro Privia

 

Recaro Privia je dokonale bezpečné řešení od prvních dnů života malého průzkumníka. Tato sedačka je vhodná pro děti od 0 do 13 kilogramů.

 

Sedačka Recaro Privia je vybavena firemním patentovaným bezpečnostním systémem HERO, ve kterém inovativní systém HERO zajišťuje bezpečnost při jízdě a umístění dítěte do sedačky. Pásy jsou potaženy měkkou pěnou a jsou integrovány s opěrkou hlavy obklopující hlavičku miminka, takže se pásy nekroutí a podpírají hlavičku dítěte při spánku. Polstrování je vyrobeno z materiálu velmi příjemného na dotek, který "dýchá". Dítě nebude při jízdě v horkých dnech příliš manévrovat a bude minimalizovat pocení batolete, aniž by došlo k podráždění jeho jemné pokožky – dostatečným důkazem toho jsou certifikáty Oeko-Tex Standard a Stifitung Warentest zaručující, že materiál, ze kterého je čalounění byl používán , je 100% bezpečný a neobsahuje nebezpečné látky, často se používá k tomu, aby čalounění časem neztratilo barvu - zvláště když se dítě potí nebo se zašpiní sedačka.

Díky madlu namontovanému na sedadle může Recaro Privia plnit svou funkci funkčního nosítka. Rodiče, díky této sedačce nemusí batole budit z blaženého spánku, když vaše cesta skončí. A když se znovu rozjede, můžete jej upevnit dvěma způsoby – na bezpečnostní pásy nebo ISOFIX. Recaro Privia se ovládá velmi intuitivně, pomocí velkých tlačítek a rukojetí, které jsou navíc odlišeny svou barvou. Boční potahy a skořepina sedačky jsou dostatečně velké a vyrobené ze speciálních materiálů, aby pokryly Little Traveller a absorbovaly energii nárazu při bočním nárazu; pak budou zranění při takové srážce minimalizována. Dodatečnou záruku bezpečnosti poskytne novorozenecká vložka, díky které bude miminko umístěno do žabičky, s mírně pokrčenými nožičkami a zaoblenými zády.

 

Konečným důkazem toho, že Recaro Privia je investicí do bezpečnosti a pohodlí batolete, je to, že tato sedačka je schválena pro použití při cestování letadlem.

Nejdůležitější vlastnosti:

 

Sedačka Recaro Privia je vybavena patentovaným bezpečnostním systémem HERO - spojením bezpečnostních pásů, opěrky hlavy a ramenní vycpávky dohromady, zaručující pohodlí a bezpečí dítěte. Navíc díky systému HERO se pásy nekroutí.

Polstrování Recaro Tec je měkký a příjemný materiál pro batole s bezpečnostními certifikáty Oeko-Tex Standard a Stifitung Warentest - materiál zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a je bezpečný pro dětskou pokožku. Materiál je nehořlavý díky speciální konstrukci.

 

Boční zábrany a skořepina sedačky chrání dítě před bočním nárazem. Vyrobeno ze speciálních materiálů, které absorbují energii nárazu.

 

Sedačka je univerzální; upevněné pomocí bezpečnostních pásů nebo základny ISOFIX.

 

Ergonomická rukojeť pro přenášení.

 

Intuitivní ovládání díky velkým výrazným tlačítkům.

 

Včetně novorozenecké vložky.

Recaro Privia byl mnohokrát oceněn v mnoha soutěžích a anketách. Sedačka se může pochlubit ziskem německé ceny za design 2015 za kombinaci pohodlí a bezpečnosti. Sedačka v kombinaci se základnou ISOFIX získala také nejvyšší hodnocení v přísném testu ADAC - 5 hvězdiček.

 

Technická data:

 

Délka: 66 - 68 cm,

 

Šířka: 44 cm,

 

Výška: 55 - 58 cm,

 

Hmotnost: 3,7 kg.

Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

RECARO - DOOR TO DOOR - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel