Tako Corona Duo S Line Eco Kombinovaný Kočárek pro Dvojčata 2v1 02 Zlatý 2023

Tako Corona Duo S Line Eco Kombinovaný Kočárek pro Dvojčata 2v1 02 Zlatý 2023
Tako Corona Duo S Line Eco Kombinovaný Kočárek pro Dvojčata 2v1 02 Zlatý 2023
Tako Corona Duo S Line Eco Kombinovaný Kočárek pro Dvojčata 2v1 02 Zlatý 2023
Tako Corona Duo S Line Eco Kombinovaný Kočárek pro Dvojčata 2v1 02 Zlatý 2023
02 złoty
18 890,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Tako Corona Duo Slim Eco Kombinovaný Kočárek pro Dvojčata 2v1

Dvojitý hluboký-sportovní kočárek Corona Duo Slim Eco značky Tako jistě usnadní společné procházky s miminky. Promyšlená konstrukce „jeden za druhým“ vám usnadní pohyb po chodnících, ulicích a jiných komunikacích. Bude se vám hodit na začátku - ve verzi s korbou - při prvních společných túrách, ale i když vaše ratolesti povyrostou, bude to pohodlný dopravní prostředek - ve sportovní verzi.

 

Hluboký kočárek Tako Corona Duo Slim Eco 2v1 je dvojitý, ale svou šířkou se příliš neliší od klasického hlubokého nebo chodícího kočárku, takže se nemusíte bát, že by chůze s dvojčaty byla v tomto ohledu obtížná.

 

Sedačky kočárku Tako Corona Duo Slim Eco 2v1 jsou nastavitelné a vybavené bezpečnostními pásy a měkkými vložkami pro zajištění maximálního pohodlí a bezpečí pro nejmenší. 

 

Korbičky i sedačky kočárku Tako Corona Duo Slim Eco 2v1 twin mají prostorné, skládací kapuce, které ochrání ty nejmenší před nadměrným sluncem, větrem nebo deštěm. Další výhodou jsou odnímatelná větrací okénka v kabinách, která zajistí dostatečné proudění vzduchu v horkých dnech.

Hluboký kočárek Tako Corona Duo Slim Eco 2v1 byl propracován do každého detailu. Je nejen praktický a funkční, ale také stylový. Polstrování z kvalitní ekokůže působí elegantně a snadno se udržuje v čistotě.

 

V rámu kočárku Tako Corona Duo Slim Eco 2-v-1 je prostorný košík, do kterého se vejdou ty nejnutnější věci pro dítě.

Za zmínku stojí, že na rám kočárku Tako Corona Duo Slim Eco 2v1 pasují i vybrané autosedačky*, díky čemuž je vhodný i na krátké výlety.

 

 

 

* Autosedačky nejsou součástí sady.

Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel