Chicco Autosedačka 0-13 kg KeyFit Night 2022

Chicco Autosedačka 0-13 kg KeyFit Night 2022
Chicco Autosedačka 0-13 kg KeyFit Night 2022
Chicco Autosedačka 0-13 kg KeyFit Night 2022
Chicco Autosedačka 0-13 kg KeyFit Night 2022
Chicco Autosedačka 0-13 kg KeyFit Night 2022
Chicco Autosedačka 0-13 kg KeyFit Night 2022
2 390,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Autosedačka Chicco KeyFit 0-13 

Je vhodný pro dítě od prvního dne života. V nárazových testech ADAC má až 3 hvězdičky. Aplikovaná řešení zajišťují nejvyšší úroveň ochrany v případě nárazu, aniž by došlo ke snížení pohodlí dítěte.

Redukční vložka byla vyrobena z vysoce kvalitního, prodyšného materiálu. Je velmi měkká a zabalí dítě, což mu dává pocit bezpečí. Vložka funguje také jako dodatečná ochrana proti oděru a zvyšuje komfort při prvních cestách a zajišťuje optimální polohu páteře. Když dítě trochu vyroste (přesně přes 6 kg) a už ho nepotřebuje, stačí vyjmout vložku a uložit ji pro další dítě. Vložku lze prát ručně.

Tříbodový bezpečnostní pás, kterým je sedačka Chicco 0-13 Kg KeyFit vybavena, má pohodlnou sponu s odolnou sponou, kterou lze otevřít za 2 sekundy. Mají také centrální nastavení, které umožňuje jejich utažení nebo uvolnění jednou rukou pomocí jediného pásku. Utáhněte postroj tak pevně, jak je libo. Zároveň nezapomeňte, že po utažení popruhů na ramenou dítěte se mají vejít dva prsty.

Díky pohodlně rozkládané kabince je dítě chráněno před přímým slunečním světlem. Díky tomuto řešení můžete své dítě snadno vzít na procházku nebo na balkon v sedačce, aniž byste se obávali škodlivých účinků UV paprsků na jeho jemnou pokožku.

Nezapomeňte, že autosedačka Chicco 0-13 Kg KeyFit musí být instalována proti směru jízdy. Airbag musí být zcela deaktivován. Sedačku lze připevnit jak na základnu pomocí systému ISOFIX (základna se prodává samostatně), tak pouze pomocí bezpečnostních pásů. Místa pro umístění opasků jsou označena modře. V případě čelního nárazu nebo dokonce nouzového brzdění pohlcuje opěrka hlavy část nárazové síly a chrání hlavu dítěte. Boční bezpečnostní systém chrání před bočními nárazy.

Sklopná rukojeť sedadla dobře padne do ruky. Vhodný a bezpečný úchop zajišťuje protiskluzový kryt. Rukojeť vám nemůže vyklouznout z ruky. Díky funkci kolébky můžete snadno sejmout sedačku se spícím dítětem a vzít ji s sebou, aniž byste ho probudili. Použitím vyhrazených adaptérů můžete také namontovat autosedačku Chicco 0-13 Kg KeyFit na kočárek Chicco Simplicity a Together. Adaptéry a kočárky se prodávají samostatně.

Technické parametry:
Základna isofix:
Rebuy odděleně
stříška:
složit nezávisle
Schválen pro použití v letadle:
-
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ne
Směr montáže:
Zády
Můžete změnit rukojeť:
Ano
Norma I-Size:
Ne
Hodnocení ADAC:
3
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
4,1
Váhová kategórie:
0-13 kg
Rozměry (cm)
Filtry UV:
Ano
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Věk dítěte:
0 - 2 lata
Długość towaru w centymetrach:
72
Szerokość towaru w centymetrach:
49
Wysokość towaru w centymetrach:
49
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá prodávajícím na okresna dobu 12 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel