Recaro Monza Compact FX Autosedačka 15-36kg Black 2023

Recaro Monza Compact FX Autosedačka 15-36kg Black 2023
Black
Red
Blue
6 190,00 Kč
5 289,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Recaro Monza Compact FX Autosedačka 15-36kg

Autosedačka Monza Compact FX je určena pro děti od 3 do 12 let (100-150 cm), tj. do konce věkového rozmezí, kdy by dítě mělo sedět v autosedačce (podle polských zákonů do výšky 150 cm).

KOMPAKTNÍ A FLEXIBILNÍ

 

Jsme zvyklí s dětmi často cestovat. Denně dojíždíme do práce, jezdíme na víkendové výlety i na dlouhé cesty, ale nechceme se vzdát bezpečnosti a pohodlí!Potřebujeme výjimečnou sedačku, lehkou na přenášení pro prarodiče a naše hlídání a skladnou, aby se v případě potřeby vešla do kufru! Monza CFX je skládací a má integrované chytré madlo. Váží pouhých 6 kg, takže je dostatečně lehká na pohodlné přenášení.

SKLÁPĚCÍ OPĚRADLO

 

 

Dětská autosedačka Monza CFX má sklopné opěradlo. Pokud sedačku zrovna nepoužíváte, například když ji vyndáváte z auta nebo ji potřebujete uložit do zavazadlového prostoru, lze opěradlo sklopit naplocho k povrchu sedadla, takže zabírá jen velmi málo místa. 

PŘENOSNÉ

 

Složenou sedačku Monza CFX lze snadno přenášet díky její velmi nízké hmotnosti (pouhých 6 kg) a inteligentnímu madlu integrovanému v zadní části skořepiny.

VÝVOJ

 

 

Sedačka je určena pro děti ve věku přibližně od tří a půl roku do dvanácti let. Opěrka hlavy roste s dítětem díky plynulému jemnému nastavení a flexibilní boční potahy se přizpůsobí dítěti a zároveň mu poskytnou dostatek prostoru.

POHYBLIVÉ BOČNÍ CHRÁNIČE

 

Aby mělo rostoucí dítě v autosedačce dostatek místa a zároveň byla zachována vysoká úroveň bezpečnosti, jsou boční chrániče autosedačky Monza Compact FX pohyblivé. To znamená, že se vnitřní prostor automaticky rozšíří a přizpůsobí velikosti těla dítěte.

POKROČILÁ BOČNÍ OCHRANA (ASP)

 

 

Odnímatelné boční absorbéry energie lze snadno a rychle připevnit k dětské autosedačce. V případě bočního nárazu snižují sílu působící na dítě a poskytují mu maximální ochranu. Měly by být vždy namontovány na straně blíže ke dveřím vozu. .

VENTILAČNÍ SYSTÉM

 

 

Díky ventilačnímu systému je jízda v sedadle Monza CFX mimořádně pohodlná, a to i po dlouhou dobu. To zajišťují otvory ve vnější skořepině a větrací kanálky, které umožňují nepřetržité proudění vzduchu a zvyšují tak pohodlí dítěte.

TVAROVANÉ SEDADLO S LOKETNÍMI OPĚRKAMI

 

 

 

U modelu Monza CFX je sedadlo mimořádně prostorné a měkké a má speciální profil, který výrazně přispívá k pohodlí dítěte. Vysoké podběhy zajišťují správný průběh bederní části bezpečnostního pásu, což výrazně zvyšuje nejen bezpečnost, ale i pohodlí dítěte. Kromě toho stabilizují boky dítěte v sedačce a chrání je v případě bočního nárazu.

 

 

 

Autosedačka RECARO MONZA CFX je vybavena kotevními body ISOFIX, které se rychle, snadno, bezpečně a spolehlivě připevňují ke kotevním bodům ISOFIX v automobilu, čímž se výrazně zvyšuje bezpečnost a pohodlí.

BEZPEČNOST NA KAŽDÉ CESTĚ

 

 

 

Pěna v sedadle: Pěna v sedačce se dokonale přizpůsobí tvaru těla dítěte a poskytuje nejvyšší úroveň pohodlí.

 

 

 

Pohyblivé boční polstrování: Vnitřní prostor sedačky se automaticky rozšíří podle velikosti těla dítěte.

 

 

 

Přizpůsobivá opěrka zad: Opěradlo se přizpůsobí geometrii sedadla ve vozidle.

 

 

 

Konektory ISOFIX: Rychlá a bezpečná instalace autosedačky do vozidla a bezpečná stabilizace dětské sedačky.

 

 

 

Odpočinková poloha: Uvolněná poloha při sezení díky nastavitelnému úhlu sedadla.

Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná
pixel