Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022

Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Riko Brano Kombinovaný Kočárek Olive 2022
Olive
Magenta
Orange
Mocca
Ocean
Carbon
9 650,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Riko Brano Kombinovaný Kočárek

Kombinovaný Kočárek

To je úspora místa a pohodlí. V případě Riko Brano může dítě jezdit v korbě od prvních okamžiků života. Když však z něj začne vyrůstat, stačí připevnit vycházkovou sedačku a můžete pokračovat v chůzi bez výměny celého kočárku. Taková řešení oceňují mimo jiné rodiče, kterým záleží na místě doma i v kufru.

Velká korba

s měkkou podšívkou a matrací zajišťuje batoleti pohodlí a klidný spánek. Odnímatelné pouzdro je dokonale chráněno proti větru a skládací budka úspěšně poskytne stín ve slunečných dnech. Tvůrci si dali záležet na tom, aby se skládala tiše, aby nevzbudila batole. Opěradlo korby se dá zvenku nastavit, pokud chcete trochu změnit polohu.

Ochrana proti dešti

 

po nasazení dodané pláštěnky. Byl koncipován a vytvořen tak, aby perfektně seděl na kočárek a zároveň poskytoval batoleti dostatečný přístup čerstvého vzduchu. Když se vyčistí, lze fólie snadno vyjmout a vložit do prostorného koše namontovaného pod vozíkem.

Moskytiéra

 

díky které nebudou miminko ohrožovat vosy ani komáři. Vzdušná síťovina, ze které je vyrobena, zajišťuje malému pasažérovi správné odvětrávání. V zadní části budky je další, rovněž síťovaný větrací otvor pro zlepšení cirkulace vzduchu.

Vycházkové sedadlo

 

namontováno pro trochu starší dítě. Může být instalováno proti směru a dopředu. Menší děti raději jezdí čelem k rodiči. Díky tomu mohou být se svým pečovatelem neustále v očním kontaktu, což jim dodává pocit bezpečí a prohlubuje pouto. S přibývajícím věkem narůstá chuť poznávat svět a spěch za nezávislostí – pak stačí otočit sedačku. Od nynějška bude moci batole při společných výletech pozorovat okolní svět.

Pro stav páteře má velký význam dostatečná opora nohou batolete. Aby se o něj správně postaral, je kočárek Riko Brano Deep Stroller vybaven nastavitelnou opěrkou nohou. Umožňuje nohám dítěte odpočívat a odlehčit. Zádová opěrka má také úpravy, díky kterým ji můžete rozložit do rovné polohy pro případ, že by batole považovalo procházku za ideální čas na zdřímnutí.

Kompaktní velikost

 

díky které lze kočárek Riko Brano snadno uložit nebo vzít na výlet. Bez problémů se pro něj najde místo i v malém kufru. Rám má po složení rozměry středně velkého kufru.

Tento model je vybaven čtyřmi nafukovacími koly uloženými na ložiskách. Mají správnou přilnavost i na mokrém nebo umělém povrchu. Propracovaný systém odpružení zajišťuje pohodlné a klidné cestování v náročnějším terénu; na polních cestách nebo lesních nerovnostech. Přední menší kola se nezávisle otáčejí o 360 stupňů s možností aretace pro jízdu rovně. To vám umožní snadno a bez námahy řídit kočárek, například v úzkých nákupních uličkách.

 

Technické parametry:
Amortizace:
Pohon všech kol
Dodatečné vybavení v ceně:
Osłona przeciwdeszowa
,
Čelenka do kočárku
,
Kryt na nohy
,
Moskytiéra
,
Taška
Reflexní prvky:
-
Filtry UV:
Ne
Brzda:
Pedál
Nákupní košík:
Zavřeno
Počet kol:
4
Možnost namontování druhého Sedadla / korby:
Ne
Možnost připevnění kočárku ve dvou směrech:
Ano
Schopnost zablokovat kola pro přímou jízdu:
Ano
Sedačku lze nainstalovat:
Ano
Rozšiřitelné stříšky:
Ano
nastavení sklonu opěradla:
Ano
Nastavení výšky rukojeti:
Lamana
Nastavitelná opěrka nohou:
Ano
Typ kol:
Nafukovací
Otáčení kol:
Přední
Skládací spolu se sedačkou:
Nie
rám:
Hliník
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Typ sedadla:
Tradiční
Váha (kg):
14,2
Tłumaczenia:
rum
Maximální zatížení (kg):
22
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá prodávajícím na okresna dobu 12 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců. 
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel