BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg Black 2021

BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg Black 2021
BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg Black 2021
BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg Black 2021
BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg Black 2021
BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg Black 2021
BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg Black 2021
Black
5 479,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

BabySafe Corgi Autosedačka 9-36 kg

 

Baby Safe Corgi je autosedačka určená pro děti o hmotnosti 9-36 kilogramů. V praxi to znamená, že když se rozhodnete pro koupi Corgiho, nemusíte shánět autosedačku pro Vaše dítě. Zároveň si u této sedačky můžete být jisti, že Vaše dítě cestuje bezpečně a pohodlně.

 

Sedačka BabySafe Corgi se instaluje do auta:

- Ve skupině 1: s konektory Isofix a stabilizačním pásem TopTether. Oba konektory Isofix a horní pás mají indikátory správné instalace; zelená barva kontrolek vás bude informovat o správné instalaci sedačky. Autosedačku Corgi není možné instalovat s bezpečnostními pásy ve skupině 1.

- Ve skupinách 2 a 3: s Isofixem s TopTetherem (viz výše) nebo s tříbodovým autopásem. Podrobné montážní pokyny jsou graficky zobrazeny na plášti sedačky a v návodu k použití přiloženém k sedačce. BabySafe Corgi by neměl být instalován pomocí jiného než tříbodového bezpečnostního pásu.

Vždy bereme ta nejlepší řešení z přírody, a proto skořepina BabySafe Corgi nese uvnitř voštinovou strukturu. Co to dělá? Díky tomu může sedačka lépe absorbovat energii v případě nehody a vzít na sebe vše, co by mohlo ohrozit Vašeho drobečka.

 

BabySafe Corgi má tři naklápěcí polohy (ve skupině 1), které vašemu malému dítěti umožní pohodlné zdřímnutí na cestách. Pro změnu polohy sedadla slouží pohodlné tlačítko umístěné vpředu pod sedadlem. Sedátko se snadno posouvá, takže jej můžete snadno přesunout jednou rukou, aniž byste vzbudili spící batole. Ve skupinách 2 a 3 musí být sedadlo vždy ve vzpřímené poloze, což je označeno číslem 1 na ukazateli na straně sedadla.

 

Dítě sedící v sedačce BabySafe Corgi je zajištěno nejen vepředu (popruhy) a vzadu (zádová opěrka), ale i po stranách. Sedák autosedačky Corgi umožňuje malému hlubokému sezení a celé to dotvářejí velké boční potahy. To vše znamená, že ani v případě nárazu do boku auta nemůže batole nekontrolovaně sklouznout ze sedačky.

 

Základem základů při řízení auta jsou zapnuté bezpečnostní pásy. V sedačce BabySafe Corgi (ve skupině 1, 9-18 kg) je dítě připoutáno pětibodovým pásem sedačky. Délku postroje upravíte jednou rukou pomocí popruhu umístěného pod nožičkami batolete. Popruhy se zapínají pohodlnou přezkou. Přezka i ramena miminka mají měkké potahy, které zlepšují komfort cestování malého pasažéra.

Ve skupině 2/3 by měly být odstraněny bezpečnostní pásy. V krytu jsou vyhrazené úložné prostory. Od této chvíle bude vaše miminko zajištěno tříbodovými bezpečnostními pásy auta. Místa pro přetažení bezpečnostního pásu auta jsou zřetelně označena na plášti sedačky.

 

Suma sumárum, autosedačka BabySafe Corgi s Vámi zůstane dlouhou dobu, aby ochránila vaše miminko a poskytla mu ten nejvyšší komfort během cesty. Pojďme!

Technické parametry:
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ano
Směr montáže:
Po směru jízdy
Jak nainstalovat:
ISOFIX s horním upevňovacím popruhem
Montáž předem od-do:
9-36 kg
Montáž zadem od-do:
-
Norma I-Size:
Ne
Hodnocení ADAC:
-
sklopné opěradlo:
Tak
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
14,7
Indikátory správné montáže:
Tak
Váhová kategórie:
9-36kg
Tłumaczenia:
rum
Věk dítěte:
9 msc - 12 lat
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná

ZÁRUKA 24 MĚSÍCŮ - Garance poskytnutá výrobcem na okresna dobu 24 měsíců.

Na všechny naše produkty se vztahuje plná "door-to-door" záruka po dobu 24 měsíců.
Reklamace musí být nahlášeny e-mailem na adresu: detskyhit@detskyhit.cz. Posléze Vás budeme informovat, jaký přesně bude průběh reklamace, stejně jako kdy můžete očekávat doručení produktu naším kurýrem.
Žádáme vás, abyste nám poskytli jak nejpodrobnější popis všech vad produktu, včetně fotografií nebo v případě potřeby videí ilustrujících problém.

pixel