Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023

Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
Britax Romer Baby-Safe 3 i-Size Autosedačka 0-13kg z Se Základnou Flex Base 5Z Space Black 2023
 Indigo Blue
Frost Grey
Space Black
10 490,00 Kč / ks
Sledujte Porovnat

Snadné vrácení zboží

Nakupujte a ověřte si zboží klidně doma. Během 14 dní můžete odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.
Zobrazit podrobnosti
14dní na odstoupení od smlouvy
Nejdůležitější je vaše spokojenost s nakupováním. Produkty objednané u nás můžete vrátit do 14dní bez udání důvodu.
Bez stresu nebo obav
Díky integraci našeho obchodu s levnými reklamacemi Poczta Polska můžete koupit bez jakýchkoli stresů a obav, že vrácení zakoupeného zboží bude problematické.
Jednoduchý průvodce vraceni
Všechny vratky v našem obchodě jsou zpracovány jednoduchým průvodcem vrácení, který Vám dává možnost vrátit nám balíček zpět.

Britax Baby Safe 3 I-Size Autosedačka 0-13kg se Základnou Flex Base 5Z

Sada obsahuje nosítko BABY-SAFE 3 i-SIZE a základnu FLEX BASE 5Z pro rychlou a snadnou instalaci do auta. Set skládající se z nosiče a základny odpovídá standardu i-Size a je vybaven mnoha inovativními funkcemi, díky kterým bude cestování s vaším dítětem maximálně pohodlné a bezpečné. Jak vaše dítě vyroste do další autosedačky, lze DUALFIX 3 i-SIZE snadno připevnit na stejnou základnu FLEX BASE 5Z pro velké pohodlí a úspory. 

Roky pohodlí

 

BABY-SAFE 3 i-SIZE lze používat od narození do 15 měsíců věku a zajistí tak vašemu dítěti pohodlí v každé situaci. Novorozenecká vložka zaručuje ergonomickou bezpečnost nejmenších pasažérů a patentovaný integrovaný mechanismus zajišťuje plochou polohu dítěte a pohodlnou polohu přiměřenou výšce dítěte. Opěrku hlavy lze nastavit tak, aby vaše rostoucí dítě získalo více prostoru.

Svoboda díky kompatibilitě

 

BABY-SAFE 3 i-SIZE lze snadno připevnit na FLEX BASE 5Z a na mnoho kočárků*. Vyjmutí nosiče BABY-SAFE 3 i-SIZE a jeho opětovné připevnění k základně je rychlé a snadné, takže si můžete užívat svobody při cestování.

 

 

 

* Jsou potřeba další adaptéry

Snadný přístup díky otočné základně

 

Umístění a upevnění dítěte do nosiče je jednoduché a rychlé. Stačí otočit BABY-SAFE 3 i-SIZE směrem k otevřeným dveřím, zatímco je připojen k FLEX BASE 5Z. Díky tomu je vyjmutí nosiče z auta po výletu a jeho připevnění ke kočárku před procházkou mnohem pohodlnější.

Potvrzení správné instalace slyšitelným cvaknutím

 

Při montáži nosiče na základnu FLEX BASE 5Z v autě nebo na kočárku uživatel slyší jasné cvaknutí, které potvrzuje správnost uchycení sedačky.

Dětská technologie plochého ležení

 

Umožňuje novorozencům zaujmout pohodlnější a ergonomičtější polohu. Náš patentovaný, vestavěný mechanismus nastavení zádové opěrky umožňuje přizpůsobit plochou polohu dítěte jeho výšce. Poloha se automaticky mění při nastavování opěrky hlavy, čímž se zvětšuje množství volného prostoru podle vývoje dítěte. Délka ramenních popruhů se také nastavuje automaticky při nastavování opěrky hlavy.

Novorozenecká vložka

 

Navrženo speciálně tak, aby poskytovalo extra podporu pro nejmenší děti. Přiložená novorozenecká vložka s polštářky absorbujícími energii snižuje přebytečný prostor a poskytuje extra pohodlí.

 

Modulární systém se základnou

 

Modulární základna FLEX BASE 5Z je kompatibilní s nosiči BABY-SAFE 3 i-SIZE a autosedačkou DUALFIX 3 i-SIZE.

Nastavitelný rám proti rotaci

 

Antirotační rám nejen pomáhá zabránit posunutí sedadla při nárazu, lze jej nastavit až o celých 8 stupňů. To umožňuje snadné přizpůsobení rámu opěradlu autosedačky a poskytuje dítěti o 10 % více prostoru pro nohy.

Optimální umístění nastavením úhlu sklonu

 

V autech se sklopnými sedadly hrozí, že hlava dítěte spadne dopředu, zvláště když dítě spí.

Základna FLEX BASE 5Z umožňuje snadné nastavení úhlu autosedačky v šesti úrovních pro zajištění ergonomičtější a zároveň bezpečnější polohy vašeho dítěte při jízdě v jakémkoli autě.

Snadné odpojení pomocí adaptérů CLICK & GO®

 

Nosič lze snadno odpojit od základny nebo kočárku, díky čemuž rodič při zvedání nosiče zůstává v ergonomické vzpřímené poloze. Jednoduše použijte rukojeť na zadní straně nosítka k odjištění ze základny nebo kočárku a snadno jej zvedněte.

 

Výškově nastavitelná opěrná noha

 

Opěrná noha poskytuje dodatečnou stabilitu základně dětského nosítka připevněním k podlaze vozidla. Minimalizuje naklánění a otáčení nosiče a snižuje sílu, která tlačí nosič v případě nehody dopředu, což zvyšuje ochranu vašeho dítěte. Při montáži lze výšku opěrné nohy přizpůsobit rozměrům vozu, což zlepšuje její fixaci. Dobře čitelný indikátor změní barvu z červené na černou, když je opěrná noha bezpečně připevněna k podlaze vozidla. V době nesprávné instalace navíc zařízení vygeneruje zvukový signál, který dále zvyšuje bezpečnost.

Systém Pivot Link od Britax Römer

 

V případě nehody náš patentovaný systém Pivot Link nejprve nasměruje síly směrem dolů (1) - do autosedačky - a poté dopředu (2) jemněji, což výrazně snižuje riziko poranění hlavy a krku vašeho dítěte.

Mechanismus ISOFIX

 

Západkový mechanismus ISOFIX umožňuje vysunutí ramen systému ISOFIX tak, aby bylo možné snadno připevnit nebo odpojit základnu dětské autosedačky od upevňovacích bodů ISOFIX v autě. Po zapojení ISOFIX konektorů stačí základnu přitlačit k opěradlu autosedačky. To zabrání tomu, aby se nosítko v případě nárazu zvedlo.

 

5-ti bodové bezpečnostní pásy

 

Podle našeho názoru poskytuje 5bodový bezpečnostní pás vašemu dítěti nejlepší ochranu při cestování v autosedačce. Je bezpečně připevněna v ochranné skořepině autosedačky. V případě kolize pásy rozdělují síly nárazu do pěti samostatných bodů: dva přes ramena, dva na boky a tam, kde přezka upevňuje pásy mezi nohama. Díky tomu je dítě chráněno ze všech stran.

Snadné nastavení popruhů a výšky opěrky hlavy

 

Polstrovanou opěrku hlavy i pás lze snadno nastavit jednou rukou tak, aby vyhovovaly výšce vašeho dítěte. Než miminko připoutáte, ujistěte se, že opěrka hlavy je ve správné poloze – těsně nad rameny dítěte.

 

Výškově nastavitelná rukojeť

 

Nastavitelnou rukojeť lze snadno posunout dozadu a umístit vaše dítě do nosítka. Pro odemknutí a posunutí stačí stisknout tlačítka na obou stranách rukojeti. Když je nosítko na podlaze, doporučujeme rukojeť sklopit úplně dozadu, aby se nosítko nekývalo.

 

Snadné skladování

 

Víme, že rodiče malých dětí si většinou berou na výlet spoustu věcí, proto jsme základnu navrhli pro snadné skladování. Podpěrná noha je sklopná pro snadné uložení v kufru auta nebo doma. Sklopením nohy pod sedadlem se také deaktivuje bezpečnostní signál generovaný nohou, což usnadňuje skladování.

Sluneční clona

 

Sluneční stříška chrání vaše dítě před sluncem (UPF 50+) a větrem jak v autě, tak v kočárku. Upevňovací body jsou vhodně umístěny po stranách rukojeti, takže lze nosítko přenášet i se sluneční clonou.

 

Rychle snímatelný potah

 

Děti mohou při cestování dělat nepořádek. Rozlité nápoje, drobky po jídle a nezřídka i následky kinetózy na autosedačce. Proto jsme navrhli potah, který lze prát v pračce. Lze je snadno sejmout bez odstranění popruhů. Čistota a pořádek se mrknutím oka vrátí a vy můžete jít dál.

 

Technické parametry:
Základna isofix:
Zahrnuta
stříška:
Připojený k rukojeti
Schválen pro použití v letadle:
Ano
,
-
Simultánní výškově nastavitelné popruhy a opěrkou hlavy:
Ano
,
Ne
Směr montáže:
Zády
,
Po směru jízdy
Můžete změnit rukojeť:
Ano
Norma I-Size:
Ano
Hodnocení ADAC:
-
,
1
,
2
,
3
,
4
,
5
Odnímatelné čalounění pro praní:
Ano
Váha (kg):
4,6
Váhová kategórie:
0-13 kg
Rozměry (cm)
Filtry UV:
Ano
Redukční vložka pro novorozence:
Ano
Věk dítěte:
0 - 12 msc
Długość towaru w centymetrach:
58
Bez allegro:
Tak
Szerokość towaru w centymetrach:
44
Wysokość towaru w centymetrach:
67
Názory uživatelů
Zeptat se na produkt

Pokud výše uvedený popis je pro Vás nedostatečný, zašlete nám svůj dotaz ohledně tohoto produktu. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná
pixel